broskbitar-i-sagg-med-lite-dill-i-gryta.

Hej hallå.
kom nysses hem efter en nedrans lång och regnig dag. hAr varit i göteborg me systerryster. de gick la bra. fick äntligen hämtat mig nya klocka =) Fick handlat en fin kjol och en fin linne/ klänning också.
I dag slog jag till med donken. de va de goaste på länge.
har typ levt på en banan i dag och två glutefria knäckebröd.

I dag var det ju baar åt helvete i skolan. eller det var bra till en början men blev bara sämmre och sämmre för varje nedrans långa timme. Började med idrott. det var helt ok tycker jag allt. de blev många roliga skratt iaf. bland annat kattens vurpa. jag gillart! haha du va så söt.
Efter det gick vi på natur kunskap. inte så kul kankse. fattar inte varför vi ska lära oss vad de finns för jord i jorden. meningslöst enligt min mening. Men hunfer i magen sprang vi nästan till matsalen som offtast brukar bjuda¨på fin fin mat. MEN i dag va de rent åt skogen. jag hänger på kissen maten såg ut som
broskbitar-i-sagg-med-lite-dill-i-gryta. mådde dåligt av bara lukten.
ne bamba tanter bättre mat kan ni göra. de som brukar bli bra.

Ja sen vänta en lång håltimme med mat strejk som jag hade för mig själv i infoteket igenom att ligga på soffan och sura. för lilla mig var det sedan dax för ett litet möte med en lärar för att diskutera min engelska. det gick åt helvete. Hon hade ingen tid för mig. så fan! etfer de hade jag tänkt att skita i lek tiden vi hade blivigt tilldelade av våra metorer med ettorna. katten och cissi hade åkte hem och ja sprang till bussen. klart att ja missa den. va kunde mer gå fel. ja fick gå och leka trotts allt. blev bara svettig av alla lekar.

hem och sova och sen bar de av till göteboerg. så nu hemma igen sitter jag här och funderar igenom mig dag. inte någon vidare kommer jag nog fram till.
Min text är med i markbladet i dag. de va ju ganska så kul. även om de inte riktigt så ut så som jag tänkte mig. hoppas alla läser och tar åt sig och ändrar på sitt sätt att se på människor. jag tvivlar ju iof på de men man kan ju alltid hoppas.

God natt alla. Nu måste jag sova så denne da tar slut.
Stjärnorna lyser över er!

/Klicken

INte långt kvar

Hejsan
Nu har ännu en sleten men as jobbig måndag snart tagit sitt slut. Jag sitter här ganska så glad över att d eblev en så pass lyckad helf som det factiskt blev. Förfesten va så otroligt lyckad. Den bästa hit tills. Tack Linda! Till en början var vi väl inte så många typ vi 4 tjejor som åt där. gav upp hoppet där ett tag men sen helt plötsligt var vi över 45 st. Det var roligt. trotts att vissa till slut inte fick komma in. haha

  

Vi var väldigt söta alla flickorna. Så bra som en Lygnevi avslutning kunde bli blevd den.
Ja jag må ju säga att jag och Linda såg ganska så fina ut trotts jogging turen fram och tillbaka till linda 2 gånger efter att vi väl fått ut alla ur huset. men va fan lite måste man väl röra på sig.
En redig rolig kväll trottsalla pinsama insedenter jag inte tänker ta upp. Kan inte mer än att små le. och försöka gömma mig.
Nog talat om dettaäven om Markoolio var jätte bra så får jag ge upp den kvällen nu.


Nu äntligen.
om minder än en vecka bara. Jag har längtat i nästan ett år på denna dagen. Fredag kommer bli dagen i mitt liv. Denna jävla långa vägen jag fått klara mig själv är snart äntligen över. Jag har saknat dig mamma! Du är den bästa jag vet trotts allt jobbigt som tyvärr inträffade. Anna- Maria Henriksson Du är min mamma och jag älskar dig mest i världen. ♥
Tänk ändå att vi har klarat de. jag har klarat vardan med ett fejk leende på läpparna i snart 2 år. Helt underbar. jag är så stolt när jag tänker efter.



Denna bilden ännu en gång. men de visar allt. Oss två!
Mamma! Älskar dig

/Nicole

Ladda!

Hejsan Världen vilken underbar dag!

Nu sitter jag här och laddar inför kvällen med hög musik och kladdkakorna i ungnen.
Det har väl varit en vanlig vecka för lilla mi förutom att jag varit så nedrans trött efter alla träningen. Nu börjar det hårda livet på riktigt. Träning träning träning heter det och läxläsning där imellan. Det enda målet jag har nu är att inte ge upp. Det är de sista jag kommer all göra. en tjej som jag ska klara av att orka med det.

Markoolio i kväll, laddad som aldrig förr. om en timme ca kör min lillia pappi mig upp till linda då matlagningen körs igång. Jag längtar. allt är fixat så otroligt bra.

Härrom dagen lånade jag hem den stora dyra kameran och tog en massa bilder på Linda och Linnea. Tog bild på linnea till en skol uppgift och sen tog jag fina bilder på dom små söta ungarna. det var riktigt roligt. Får göras om!

      

Jag tycker om er två väldigt mycke! ♥

Nu ska jag gå och vila så jag orkar med en vild kväll.
Kmmer skvallen i mon från ikväll haha

/Klicken

Tårarna var inte till mig

Hej

I dag började dagen med säng bäddning av allra högsta kvalite. På väg upp till bussen var det för ovanligheternas skulle inte så brottom. Jag slapp springa upp för den skit jobbiga backen. Jag träffade därimot två små pokjar kommandes med raska ben och frukost mackan i handen. de hejade glatt  och berättade i all hast att de åt frukosten på vägen. Så söta.

På schemat visade första lektionen 2 timmars basket me frank. så blev det också. jädra jobbigt. Vi träna i en timme alla tjejerna medans killarna var i gymmet och sedan tvärtom.
Det blev ett jobbigt träningspass.

Huvudvärken slog som aldrig förr och det gör den fortfarande. Svenska nästa, ja de va en ok lektion.

Sympati
Sen var det lunch dax. åt inte så mycket satt mest och lipa. En utan dom handikappade på skolan var på kullbarg i fredas. Jag förstår inte hur det är att vara handikappad. ja mena får man ingen kontakt med människor eller ignorerar all bara en. jag tyckte så synd om denna pojke på kulla berg så ajg dansade lite med honom men fick tårar i ögonen så jag gick efter ett tag.
I dag satte han sig ganska så nära vårat bord och då bröt jag i hop i matsalen. Jag kan vekligen inte först hur jobbigt det måste vara för alla dessa människor som inte är riktigt "hela".
Katten bara skratt åt mig men jag kunde inte hjälpa det. tyckte så otroligt synd om honom. Ville bara gå fram och krama honom även om ja inte känner honom ett dugg. Hanna fick trösta mig och till slut tog tårarna slut. de lär ju tyvärr varit många som såg de. Men va fan. Kunde inte hjälpa det som sagt.
Tycker så synd om dig!

aa jag åkte hem efter lunchen eftersom ja inte hade någon mer lektion. Huvud värken sprängde så de fick bli sova i sängen i 3 timmar och nu sitter jag här.

Har våran första riktigta träning med laget i dag. Är ju inte så sugen. Men vill man nått i livet så måste man kämpa även dom dagarna lusten och orken går emot. Så det är bara på med mina blå basket dojjor sen och springa.
Det känns som att de ända jag gör nu för tiden är att leva i mina basket skor. Men så småning om ger de restulat har jag hört. haha Nu ska ja plugga har masa läxor å göra.

Mamma jag Älskar Dig mest i hela världen. Du är bäst. ♥


*Man får lov att gråta för andra, det visar att man bryr sig*

/Nicole

Barnen

Hejsan mina vänner.
Det var nu ett tag sen jag skrev men inte förränns nu känner jag att jag har något på hjärtat jag vill dela med mig av.
I går satt jag och pappi och hade en lång diskution.
Jag börjar med dessa orden som en liten överskrift  = (Varför vill vi svenskar inte dela med oss tillräckligt?)

Papppa och hans mc gäng på över 1000 hojjar har anordnat ett åk som kommer gå igenom borså för att städja barn cander fonden. Vilket jag tycker ät en super bra ide. dom komemr ju naturligtvis att få in mycket pengar till dom små hjälplösa barnen.

Men..

jag frågade honom då mitt upp i allt om han skulle vilka batala ett halsband som man kan köpa på Guld fynd för att stödja Astrid Lindgrens nya barn by. Hon skulle i år fyllt 100 år och dets ka amn fira igenom att bygga en barnby. Ett sånt halsband vill jag vekligen ha. Jag akn ju batala det själv de va inte det de handlade om bara.
Utan varför bara hjälpa banen i sitt eget land?


image50

Pappa tyckte att det var viktigare att vi hjälpte barnen i vårt eget land först. Vilket jag kallar svensk egoism.
Dom barnen nere i afrika har ju inte änns fått en chans till ett liv.

Han ville inte lyssna på vad jag sa så jag försökte att gämföra utan att blanda in pengar.

Pappa har en mage kalla det öl mage eller vad du vill.
Barnet nere i afrika har minst en lika stor mage om inte större.

Skillnaden mellan dom båda är att pappas mage är proppfull med gosaker. Hans mage har blivigt ordentligt påfylld  över ett 1000 tals gånger.

Detta lilla barns mage har aldrig blivigt tillräckligt påfyllt. dess mage är stor av svält. Det finns bara skinn och ben på dessa små taniga kroppar.

Varför inte då hjälpa dom på ett bättre sätt?

Jag vet att det är enkelt för mig att bara sitta här och inte göra ett skit.
Det jag vill är att folk ska förstå är att det är vicktigare att vi bryr oss om varandra och hjälper varandra i nuet.
Varför lägga all energi på att dikutera klimatförändringar hit och dit dagarna i enda, när det finns människor som behöver vågarn hjälp nu och inte om 1000 år?
Jo visst klimatförändringana är väl bra att prata om så men fan inte att lägga ner all energi på.
Det är ju vi själva som står till skulld miljöförstöringen.

Det var dom orden jag hade på hjärtat för tillfättet. Ängna i alla fall dom små barnen en take!

image51

http://www.yelah.net/images/2837

Få er en tankeställare!

/Nicole ♥



RSS 2.0