klack spark

Hej
haha så här ligger det till jag vill bara gap skratt åt gårdagen. Gjorde bort mig ca 8 gånger ordentligt. Ja de va pisamt för stunden men man ska inte hänga läpp för de. Ta de med en klass spark och vandra vidare i livet. Helt underbart att man kan göra så. haha. Jag fick ju iaf någon annan att skratta vilket är possetivt enligt min mening eftersom ett gott skratt förlänger livet. shit va många liv jag har hjälpt till att förlänga. haha

I dag har det varit en rolig dag med både fint väder och många otroligt roliga skratt. Jag lär ju leva länge iaf.  =p
Var så otroligt roligt att få sitta ovh skratta me carro och gänget i dag. precis som i sommras nästan ♥
Träningen var i dag något utöver det vanliga. Eller träningen va la ku förutom att aj va så trög i huvet i da men de fixar sig. efter träningen lyssnade vi på jätte hög musik. Jag fanny och moa stod och dansade som sånna som dansar mellan matcherna. haha så kul. vi gjorde en kropps pyramid. ja ställde mig på derad knän och vi ramla ihop tillslut. hur kul som helst. Längtar verkligen till jag fyller 18 och får gå ut me tjejerna. kommer ju blir så kul.
8 Janurai kommit nu då!

Var hos kiropraktorn i borås en svänga också. ont som fan hör de ju när han rycker och drar i mig. känns ju som att nacken ska gå av. å är de när man har rygg problem men får ligga i trosor och bh och knäcja olika saker tills de lossar. Inte så jätte kul. Men de får man ta de me. gör nått possetivt av det.
-Jag fick gå med raska steg igenom nästan iaf hela borås för att hinna med tåget. Det var min possetiva sak. haha

Nu är det bara två dagar kvar tills de bär av för tjej hänget. Kommer blir så kul. Hoppas becka blir glad av alltihopa. kan ju inte skirva vart vi ska efter som hon kankse är här inne ock kikar.
Lov nästa vecka. ja de känns välbehövligt fast ändå inte så kris. Ne de kommer väl bli kul att plugga matte hela lovet. elelr va säger ni tjejer? Matte prov på måndan. MItt lov sen ut så här efter onsta Matte, matte, matte och matte. ne de löser sig.

Natti natt  /Nicole

Big Girls you are beautiful

Hej hallå Klickis här, ja de stämmer.

Sitter här med ont i rumpan efter att ha suttit i kinna hallen ca 4 timmar. då får man ont i rumpan vill jag lova. haha
Liga laget vann sin match, gött. Jag och Katten satt mest och skratta. underbart roligt.
Låten = "Big girls you are beautiful"  haha JA  vi kände oss minst sagt träffade. haha vi är inte så stora någon av oss men de va mest kul. brunkar ju skämta om de. Du är ju en så otroligt underbar människa.  ♥

  
 
När ja och virre skulle ta bussen hem drev han med mig så jag sprang allt va jag hade upp för kinna halls backen. Fy fan säger jag, aldrig mer! väl uppe för backen me flåset i högsta fart berättade han snällt att bussen inte gick förs om 4 min. Fan säger jag. sprungit allt va jag hade i onödan. haha

Morgondagen.
I mon börjar jag tidigt som alla andra måndagar. För min del börjar veckan i all hast med hel dag.
I mon ska också vårat arbete i medie produktion vara helt klart. det sista arbetet någonsin i det ämnet. skönt! Har gjort färdigt min del i arbetet så det känns bra. ligger inte efter eller nått. haha I mon är det även sista grafisa lektionen i A kursen. så veckan efter lovet börjar B kursen.
 I mon ska jag även till körskolan direkt efter skolan. ska få en massa info om kostnader och sånt. så nu gått folk trar de snart igång på allvar. Vill uppmana alla att inte gå ut på gatorna när ja sitter framför ratten haha
Ne de ska väl gå bra tror jag till slut iaf.

Nu ska jag gå och lägga mIG och sova riktigt gott.
Hoppas alla ni har haft en bra helg.
För det har jag.

/Lilla Nicole med för stor mössa på huvudet. ♥

Vad vill alla vara?

Rik - olycklig   ↔    Fattig - lycklig

Jag är hellre lycklig och fattig. Att vara lycklig betyder mer än allt vad pengar kan ge på jorden


Mina små god natt ord.
Nicole

Vilken lektion

Som jag skrev igår hoppades jag med mina fingrar och tår att det skulle bli en lika lyckad dag i dag som det va igår. Åh ja de va precis va det har varit än som länge. Så skönt.

Jag hade tänkt att ängna mina små ord åt svenska lektionen i dag.
Idag hade jag nog min bästa och roligaste svenska lektion under min gymnasie tid än så länge.
Martin hade lagt upp lektionen på otroligt bra sätt. Huvud ämnet var Lyrik.
Vilket innebär dikter, något som jag alltid tyckt om att skriva. Lilla poeten Nicole. Vi skulle först börja med 5 raders dikter. Vi gjorde efter följande mall

1.Ett huvud ord. 2 Två verb. 3. Tre beskrivande ord. 4. En liknelse. 5. Ett sammanfattande ord.

Mina två löd =

*Du
 Ler och blinkar
 Vackert, sött och förtjusande
 Som solnergången en juni kväll
 Bedårande.

*Bilen
 Kör och tutar
 Fort, snabbt och läskigt
 Som ett forsande vatten
 Skrämmande.

Det var mina två små söta. haha
SEn fortsatte lektion och vi gick in på Värsmåttet Haiku

Mallen= 1. 5 stavelser.  2. 7 stavelser.  3. 5 stavelser.  Det heter tanka ska man skrva renga skriver två presoner på samma. så amn lägger till två rader med 7 stavelser var.

Min hela =

*Öppna ditt öga
 snälla gå inte förbi
 Bli min enda man
 (Släpp inte taget om mig
 Låt ingen förstöra oss)

Min och kattens =

*Öppna ditt öga
 snälla gå inte förbi
 Bli min ensa man
 Tillbring ditt liv med mig
 och stanna här för alltid.

Ganska så sött tycker jag allt.
Lektionen var jätte rolig. Va kul man kan få de av att bara gå på en svenska lektion. haha
Hoppas nu verkligen att Katten och Cissi mina underbara tjejer får en Mysig helg. Tycker om er två jätte mycke.

Nu ska ja käka sen blir de nog att glo på idol me linda och tobe tror ja. HOPpas alla där ute mår bra.
Min önska i dag är att alla människor på jorden ska ha fått sig ett gott skratt i dag. Hade varit underbart.

/Klickis

På svart och vitt

Hej ska bara skriva några små rader nu innan ja bäddar ner mig för natten.
Ord språket lyder = "Efter regn kommer sol"
Precis så kände jag idag. måste komma ihåg detta.

I går gick allting åt helvete. ingetflöt med min väg. Provet i naturkunskapen som jag tänat på hur mycke så helst va skit svårt. ja fatta inte nått när jag gick pappret framför näsan. Va då kunna berg arter och blad? helt förvirrat. Vill inte se va jag fick för betyg iaf. sen fick jag äckligt fullkorns ris i skoaln när alla andra fick go past me köttfärsås ihop rörat. såg skit gott ut. Efter detta gick jag hem och sov i fyra timmar. när ja vakna och hoppade å att allt skulle vara mycket bättre visade de sig att oturen fortfarande satt i. Mamma va grinig. jag och pappa åkte iag till pizzerian i skene för att hämta mat. jag fick en gluten fri pizza MEN jag tycke rinte om skinak och hade beställt me kyckling, tro fan att ja får ett lager på 3 cm me skinka och inte en ända kyckling bit. jag vill bara lägga mig ner och gråta. kännde att där va de nog för dagen. men ja fick äta upp pizzan ändå me tårarana rinnandes på insidan. nedrans.

I dag när jag tänker på detbär de nästan lite skratt retande. men så otroligt mycke de betydde för mig då. de känndes 100 gånger värre än va de va. lite pinsamt. haha
och så vill ja komma till i dag. vilken otroligt underbar dag. Det har varit så bra bara. trotts städning på rummet. som inte va så kul men ja kan inte påstå attd e va tråkigt. I skolan flöt allt på så bra. Tjejerna i klassen satt och fläta varandras hår. jag vill lova att de aldrig förr har hämta i Mp2 historia. men de va jätte mysigt. Vi skratta tillsammans och sånt där inne i fotosalen. Så kul! Man kan ju inte älska alla men de kändes som för en timme eller två kom alla överrens och hade kul.. aa elelr jag hade kul iaf. Mysigt.
efter jag hade sovit åt jag en glass och sen gick jag till träning. blev så glad när ja rapa och de smaka den jätte goa glassen. haha Träningen va kul trotts att ja fick sitta vid sidan av lite då och då och titta. efteråt när killarna bärja sin träning satt vi tjejer där och hade tjej snacket. om sånt där kul som bara tjejer pratar om. Martina och fanny försökte para i hop alla i dam laget me killarna i herrrlaget. jag tror ja valde min man själv i herralaget. haha de va så kul. sandra berätta en jätte rolig gistoria om någon lärare som hade haft ståfräs mitt på lektionen när de trotts allt bara gåt typ killar i hennes klass. skit kul.

Det blev några fler rader än var jag tänkt mig. Men de va vill säga va att ordspråket stämmer. även om man har haft de jobbigt så kommer alltid den dagen då allt släpper förr eller senare. Ha tålamod mina vänner! Vad glad jag blev nu. Hoppas med alla mina fingrar och tår att det blir en lika lyckad dag i morgon.

God natt alla stjärnor där ute i världen! Vi är alla en stjärna.
/Nicole



Beckas 18 åra present. Har glömt att lägga in den. För ni som inte vet hon fyllde 18 den 10. 
 Nu är det bara en vecka kvar tills de bär av.

image70

Sjuka människor

Hallå här igen.
Nu känner jag allt att det är dax att klämma in en liten åsikt i denna bloggen.

Jag sitter här, månda kväll snörvlig i näsan hostar snart upp alla mina inälvor känns det som. Ryggen tar knäcken på mig. I fredas kom jag inte ur sängen så ja kunde inte gå till skolan. årar nog att ajg var med på spinningen.

"Sen alla dessa jävla sjuka människor överallt."
 
Det kan tolkas på två olika sätt.
  1.det första är det att jag är så otroligt upprörd över vad människor tar för beslut i sinna liv. det är visseligen deras liv men att sparka och slå en kille i samma ålder till döds kallar inte jag att bara bestämma över ens eget liv, utan också bestämma över en  annan människas framtid. Jag förstår inte hur man som människa kan ta det på sitt samvete. Att slå bokstavligen talat sönder en kille är inte acceptabelt.  
Många säger attd e kan bero på uppväxten och vilka förutsättningar man som barn hade och vilka vänner man umgicks med.
Ja till viss del kanske. Det där med kompisar har en otrolig påverkan. hamnar man i fel gäng så är blir de ite lätt på livets långa väg.
Men varför man lägger sånn otrolig tyngd på uppväxten kan jag inte förstå. Va då Uppväxten?
I så fall de ju vara jag som är den som går och slår igäl folk på gatorna. Jag tror inte på de ett dugg. jag kom visserligen i rätt gäng från början i högstadiet men hemma va de inte lätt. Så varför? jag vet klart att det är olika för alla men ändå att änns kunna med att skada en människa så otroligt svårt att den senare avlider på sjukhus.
Dessa killarna som gjorde detta ska fan ha dåligt amvete hela livet.

det jag vill komma till som jag alltid försöker påminna om är att vi alla har samma rättigheter och är lika mycket värda. ingen är så lite värd att man ska få behöva ligga på marken och ta emot återupprepande sparkar mot huvet. ingen är värd den skiten. Fan va arg jag blir!
Ta hand om varandra och ta ert ansvar när idioterna får för sig att förstöra. 


   2.Det andra jag ville ta upp är också en ganska så upprörande sak för mig. 
Varför går man till skolan fast amn är sjuk? Ja varför gör så många det. Jag Nicole Henriksson har as dåligt emun försvar och blir sjuk så dort någon nyser mot mig. så otroligt frustrerande att behöva bli sjuk varannan vecka tack vara att alla menniskor inte kan bara stanna hemma när de blir sjuka. Ja så nu är jag allså sjuk igen. Serie premiären på lörda och jag måste fan bli frisk. näsan rinner som aldrig för och hostan är för jävlig. 
Många unrar ju vad det är för fel på mig som alltid är sjuk. 

Ja här är svaret= Jag är gluten alärgiker och innan vi kom på det hade "glutenet" hunnit fräta sönder pp mina tarmar elelr va fan det var. så jag har svårare för att ta upp vitaminer vilket resulterar i att jag är trött och sover midda varje dag men också att jag har sämre emun försvar. sjuklingen ja här är jag. 
Stanna hemma om du är sjuk! så jag slipper bli straffad utav at du varit ute och festat en kväll utan jacka. 


Ja två otroligt viktiga saker på mig i dag. eller den första va den viktigaste. men jag blir så arg så ja va tvungen att ta upp de andra också. haha  

Nu ska jag gå och lägga mig coh hoppas på att kunna vakna upp til en värd där inte våldet längre finns och där heller inte sjukdmmar längre finns. Så är det i min dröm värld! 

/Nicole
 

RSS 2.0