Min jul

Hejsan bloggen.
jag får väl ta tag i detta oc skriva ett litet inlägg om min jul.
Till att börja med fik jag en dator i jul klapp. blev väldigt glad det är den jag sitter och knapprar på nu.
Sen fick jag pengar och presentkort. ett bananskydd av mamma. haha ganska så kul.
Åt inte så mycket jul mat eftersom jag inte är så förtjust i de längre. ja har bara firat 17 jular och jag är redan trött på skiten. ja går gärna till kyrkan och sjunger eftersom jesus föddes. men all denna hyssteri om julklappar hit och dit får mig att bli galen. Man firar gemenskap för att jesus föddes inte julklapps utdelning. Det är sälskapet som räknas och allt de där med att man får vara tillsammans.. aja skit samma nu är den iaf över!

Läskligt
Jag vill berätta om en sak jag lärt mig under lovet. det är inte offta men verkligen känner att man lärt sig nått bara så där. men denna gången gör jag de. Människor är så otroligt underliga. Man föds till den man är och det kan man inte ändra på. Jag tror däremot att man blir uppfostrad i tidig ålder hur man ska bete sig och hansla situationer i olika tillfällen. Grejen jag vill komma in på att en människa i regel beter sig likadant i samma situationer fast på olika tillfällen, kankse till och med med årtals mognad. de vill säga om man bara förstår att folk inte ändar på sig bara så där så kan man läsa sönder dom. Känner man bara igen mönstret i deras beteende vet man precis vad det signalerar och vad de betyder. De känns verkligen som att det är så. Jag har varit med om det nu på lovet. Jag kännde igen precis allt i detalj. Man ska bara lära sig mönstret. Det har jag lärt mig nu under lovet. Vi människor är allt bara konstiga.

God natt
/Nicole

Många filmer

Hej i mörkret.

Idag har denna lilla flikka haft naturkunskaps prov och inlämning som gick super. Känns bra!

jag har inte så mycket att berätta om mitt liv just nu, är så inne i film världen.
Blir typ5 filmer i veckan. ja herre gud hade en vettig människa sagt. men ne ja är väl inte en vettig människa. det är så otroligt intressant. Om man bara sitta och kikar på film dagarna i enda måste det vara nått man saknar i livet. Cissi nämde de i dag på lunchen men de får bli min lilla hemlighet. haha Männen i dessa filmer  är ju så otroliga. Så bra på allt. varit hittar men dom undrar ju jag! haha
Nicole vakna upp ur din drömvärld! ♥

Nog om det. igår tog vi snygga bilder i studion. nedrans va snygga vi blev katten eller aa du iaf. haha

image105    image106


DE va väl allt för i dag. Lucia i mon, lycka till Linda med alla dina lucia besök. tänker på dig
I dag ska ja se bonde.. skit bra
/Nicole


Kärleken?

Kärleken är tålmodig och god

Den är inte stridslysten

Kärleken är aldrig skrytsam och inte uppblåst

Den är inte utmanande, inte självisk.

Den brusar inte upp, den vill ingen något ont.

Den finner inte glädje i orätten men gläds med sanningen.

Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den.




Ur filmen A walk to remember

Nicole

Gå ihop till ett Team

♥NicoleLindaHenriksson 8 Januari 1990?

Jag har ingen aning om vart jag befinner mig varken på utsidan eller på insidan.
Det är inte enkelt att samla mod för att kunna visa sig för kompisarna med ett leende på läpparna, fast det igentligen skulle vart tårar jag hade velat visa. När människor inte mår bra så ser man ju de, eller jag ser det iaf. Spelar folk att de inte ser eller ser de fast de inte vill bry sig, eller är man för bra på att inte visa de känslorna?
Varför ignorera det som är? det försvinner inte för att amn blundar för de.
Är det verkligen de rätta sättet att bearbeta?
Nej det är de inte. man måste få analysera sin beslut och handlingar för att sedan se vad det var som var felet.
Inte bara ignorera, det är därför vi ska stötta varandra, för er som missar just den pungten. Hjälpa varndra, prata baar finnas där för att de ska kännas bättre. och för er som inte viste så känns de bättre när ni finns där än när ni ignorerar de.

finns där för varandra och sluta upp med allt annat skit. Vi finns här för att hjälpa varandra och inte skällpa varandra.

/Nicole Henriksson

RSS 2.0