Sommarsol

Hej inget internet hemma än. Jävla telia!

Sitter här och har grafisk lektion utan lärare som de offta är nu för tiden. Sara har ett barn som alltid lyckas vara sjuk på måndagar. Kunde inte hemmes man varit hemma någon dag så hade vi fått ha henne här. aja vi tog iaf kort i studion till våran uppgift jag och anna. Vi har i uppgift att göra ett snyggt tidinings omslag till vilken tidining som helst.

image108

Resultatet på en utav bilderna.

Söndag
I går hade jag en jätte bra dag. var ute och gick i det otroligt vackra värdet. solen sken så fint så. Längtar verkligen till sommaren. Allt kommer bli så bra. underbara sommar. Att bero på sommar ska jag på anstälnings interjuv i mon på klockargården. man kan la säga att jag är skit skrajj.
I går gjorde jag också nästan alla mina läxor. skit bra att fått gjort de. Två idrottsläxor som faktiskt var ganska så roliga men tidskrävande ska jag stolt lämna in i dag.
Nu ska jag dra mig så ja fått gjort en fin framsida.

Nicole

Flytt = sjuk

Mjukis brallor, en stor tjockiströja och två små flätor passar mig alldeles perfa nu när jag sitter här framför pappas dator. Igentligen skulle jag sprungit runt med en basketboll i högsta hugg och svettats gärnet nu och haft skit kul om det inte vore för flytten där mig klena kropp inte stod emot kylan och bakterierna.
Snörvlar precis som jag brukar göra ca en vecka i månaden. snoret rinner och hostan tar kål på mig.

Som sagt flytt var det i helgen. rena skiten tycker jag nog.  Men nu när flytten är snart klar och de andra huset är tommt medans detta här är helt över fullt tror jag nog att det akn bli ganska så bra ändå. Jag har soterat hur mycket som helst och slängt säkert hälften emn änså står lådorna uppradade i de lilla förådet på mitt rum. Min garderob är full medans jag har tre flytt lådor kvar med kläder. Jag måste nog ta och skänka boer mer än hälften. Oftast så sparar man det om i fall att man kommer använda det någon gång. det gången kommer offtast aldrig så skiten bara ligger där och tar plats när det finns tusentals andra människor som hade behövt det mycket bättre än jag. Tänk på de.

Nedrans dag
I går var det dagen då inte så mycket gick vägen för familjen henriksson. Först bråk med jävla telia. Får varken internet elelr telefon för änns nästa vecka. pappa blev crasy i telefonen. Sen var det helvetes städningen i de andra huset. Var så otroligt less på skiten. huvudet bara banka och svetten rann. längtan efter min säng var helt enorm.  Mitt upp i allt sluta toan att fungera här uppe. Va gör man? Rörläggare som pappa är fick åka i väg och fyxa nya rör och lägga sig på golvet inne på toan och fixa å trixa. Ja det var en dag jag inte vill vara med om igen de kan jag ju lungt säga.

Jag ska nog gå och kika lite på hanbolls killarna på tv. Får hålla tummarna för att det ska gå bra för dem. fast jag måste nog säga att jag tycker att handboll är en ganska så klen sport. Förra matchen jag kolla på tv skadade de sig hela tiden och han sjukgymnasketn i deras lag var inne och rände på plan varannan minut. Tyckte lite synd om honom han fick ju sig ett svettigare träningspass än själva handbolls spelarna. haha

Får se om de blir skolan i mon för min del eller om de blir en "försöka bli frisk dag"

/Nicole

Bio kväll

Sitter just nu på min pissiga lektion och väntar på att kvällen ska börja närma sig. Mp3 gör väl de hela lite bättre men inte i närheten till va de skulle kunna vara.
Vi har vikarie i multimedian och det blir ju inte bättre precis.. Tomas min lärare har brutit handen. haha lite komiskt. det har våran vikare också. haha

jag har en fullspäckad eftermidda/kväll framför mig. helt underbart. Nu efter skolan ska jag direkt hem till kajsa min underbara vän för att käka och vila lite. efter det bär de av till träningen. efter träningen är de liga match i hallen. ska bli kul. efter det blir det mysig bio kväll hemma hos ida med de goa människorna jag tycker väldigt mycke om. 
 Ida har så stor tv så de är nästan som bio.  vi ska kolla på love and basketball en jätte bra film som jag och kajsa kollade på härrom dagen. men jag lovar det tåls att ses igen.

Ja de är väl de som väntar denna lilla damen i dag...

ska fortsätta med uppgiften nu som jag inte fattar ett skit av.

/Nicole

Lite allt i ett

Hej
Sitter och försöker plugga till anatomi provet jag har i mon. Går inte så bra.
eller jag sitter mest och tänker men kommer nog inte komma fram till något vettigt på ett bra tag känner jag.
Lyssnar på min favvo låt sen väldigt långt tillbaka, ja de är nog i 2 år iaf. You are my sun, kan inte namnet på den och jag hittar den inte någonstans.. fick låten av sandra en gång i tiden. de va ett jävla tag sen haha. Men bra de är de. Så mycket minnen från mitt förflutna som tränger sig fram. Konstigt nog bara bra minnen sånt som man aldrig vill glöma. en väldigt bra låt, ska iinte gå in mer på de.

sanningen
Det har hänt väldigt mycke sen jag skrev sist. Har varken haft tid eller lust att sätta mig framför datorn och skriva.
Jag har fyllt 18 vilket känns ganska så bra men också så overkligt. det var för ca 1,5 år sen jag längtade som mest efter min 18 års dag, och dagen innan ville jag inte att de skulle bli i mon. Vill inte bli stor.
Att bli stor är nog ingeting för mig. jag lever för mycke i min värld. Eller jag vill iaf leva i min värld där allt är bra, där det inte finns några brister och allt bara går vägen. Sanningens värld är som salt i såret. Jag bundar för skräcken och lever vidare i de fina.
Jag hatar att sanningen alltid ska svida så jävligt var man än gör vad som än händer.

Bokade min första körlektion i dag att bero på de där med att ha fyllt 18. var så nervös när jag gick. höll på och pissa ner mig haha. Den 30 jan blev det, sen är jag väl förhoppningsvis igång.

Hemmaplan
Skol-sm i mon för killarna på bg. det ska bli riktigt kul och intressant att kolla. jag hoppas och håller tummarna att det kommer gå bra för dem. Jag känner mg nervös för i mon. typ som om jag sj ska spela. pirr i magen.

Ne nu får jag åter gå till den roliga anatomin.

En bild på laget från nyår:

image107

Underbara tjejer som betyder otroligt mycke för mig.

/NicoleLindaHenriksson

RSS 2.0