900108

Tjejen med 41 Dagar kvar till 18 årsdagen. Det som man så länge längtat efter.
Tjejen med tankrna som bara yr runt i huvudet så man tappar allt.
Förvirrad är ordet hon hittar.
det är Inte så som de borde vara i hennes saga, hon så gärna vill leva i.
Tjejen med Leendet på läpparna, och frågorna i hjärtat.
Hur hon är gör är de alltid någon som klagar.
Fan, Jag fattar ingenting!

Jag vill leva i min saga, där precis allt är bra och fint som det är.
Jag är den jag är och, försök inte ändra på mig! acceptera och eller gå iväg.

*Det känns som detta blev ett lite argt inlägg,  var inte alls meningen.
ville bara få ut mina tankar som yrt runt i mitt huvud i dag. ´

                        image102



              *Nicole Linda Henriksson*




                 

DEn goa Tiden!

Hejsan där ute i kylan.

Jag satt framför datorn i går kväll och fick till ett super inlägg om mina högstadie tid. den tid jag saknar mest i livet.
Va tror ni händer? jo när ja ska lägga in sista bilden av 4 st klart att datorn börjar krongla och allt försvinner. alltihopa! De va den tiden de.
 Blev inte så arg som jag trodde jag skulle bli. Jag kunde behärska mig vilket innebär att jag har tränat min mentala styrka som frank gämt tjatar om. Skit bra tycker jag trotts allt.

Men jag måste ju ta upp de där med högstadiet igen. I fredas var jag, linnea och linda på fest i ubbhult. Festen i sig var inte så kul för det var allt för mycket folk i den sönderslagna huset där vi var. Men at träffas hela högstadie gänget var ju så otroligt kul. obeskrivligt. det var preis som då. Dock ett lite mer berusat gäng än förr men otroligt. saknar min högstadie tid mest.  Pontus och Robin de va så bra att ni var där båda två.  Ludvig har jag inte pratat med sen första dagen på gymnasiet så vi åkte bussen. Hna hälsade och allt var så bra. alihopa! Ordet allihopa betyder mer än ni tror. Min högstadie tid. *Nicole, Pontus, Linda, ludvig, Linnea och Robin* 

             

Bara för att jag saknar högstadiet då vi alla var tillsammans och inte splittrade.
Saknar!
Bilder från Pontus fördelsedag. han fyller år den 13 December. haha de syns.

Gå in och lyssna!

Hejsan
I dag har det varit en stressig dag med mycket basket. Nog om min dag.
Jag vill gå in på något helt annat.

Musik och kärlek.
Att dessa två ämnen kan passa så otroligt bra i hop har jag nu fått besvisat.

http://www.myspace.com/markusalm

Min favvo får jag ha med också =Markus - Better then Never (Iloveandhateyou)
Så otroligt bra.
Jag sitter här mål lös och vet inte riktigt va jag ska skriva eller säga. Det va nog de jag ville säga i dag.

Gå in och lyssna!

/Klicken

7 November 2005

I dag är det den dagen jag aldrig vill glömma. 7November

Det 7 november för exakt 2 år sen i dag blev jag tillsammans med min första Pojkvän.
Jag skrver detta i dag för jag vill aldrig glömma den dagen mitt liv snurrade en sväng runt till ett mer posetivt.
Jag skriver också detta för jag vill aldrig att han ska glömma. Vill inte att denna dagen ska vara som ingenting för dig. Denna dagen betyder fortfarande mycket för mig, vill att det ska vara lika såför dig.

Jag blev tillsammans med en helt underbar kille. Men för mig känns det inte som om vi gjort slut.
Jag mena de tog slut men du var då en helt annan människa än den jag en dag blev tillsammans med.
Jag har inga kännslor kvar för dig men denna dagen betyder väldigt mycket ändå. Första kärleken glömmer man aldrig även om det  inte alltid var så bra.


Det var allt jag hade att säga idag. Jag glömmer aldrig av.

/Nicole Linda Henriksson

Helsingborg

Söndag och ja trot elelr ej men nu är lovet redan slut. Det är den bittra sanningen.
Men va fan gör det?! Jag har haft det så otroligt roligt så ni anar inte. Allt blev så lyckat.

Resan
Först började lovet med en ledig fredag och tjejerna åkte i väg till staden helsingborg. Jag släpade min tunga väska med jul till linnea. jag vill lova attd en vägde över 10 kg. tung som fan. efter att ha släpat upp den från skolans råndell till linnea, (för er som inte evt är det en brant gräs backe) vilket innebar att julen vägrade rulla. Väl uppe hos linnea rann svetten och leendet datt på läpparna. skrattade så mycke när ja kämpa upp väskan så ja kunde inte visa någon annan min.

Beckas väska
jag ovetande becka och lilli åkte med lillis pappa till stationen i kungsbacka där Leek satt och väntade så fin. Då hade vi bara ett problem, beckas väska. det kunde inte rulla utan att vajja och ramla. hon hade lastat den lite tyngre på ena sidan om ni förstår.  haha

På tåget trodde becka att vårat slut mål var helsingör bara för att de stod sist på skyllten. haha fan va bra att vi inte lyckdes avslöja nått på vägen. efter en lång tåg resa på två timmar fick vi springa efter bussen som kom till knutpungten precis när vi åkte upp för trapporna. nedrans min tunga väska. sprang som en blå dåre ju. haha men vi hann. Underbart! Bättre kunde de ju inte bli, vi fick världens snällaste buss gubbe som körde oss. först fick vi åka gratisför han tyckte vi hade betalat till räckligt för tåget. sen pratde han glatt och önska oss en riktigt trevlig helg. Underbara människa tack så mycke!

Väl hemma hos farmor blev becka nog lite överaskad tror jag allt. men de va bara att sätta sig vi matbordet direkt och väka i sig mat. de va tycp de ända vi gjorde under hela helgen. Frukost, fika, midda, fika och kvällsmat om man ville. Väldigt mycke mat. haha

Vi bestämde oss iaf för att försöka komma in på the tivolie som ligger precis vid hamnen i helsingborg. de vill säga nere i stan. Vi kom in trotts att det baar var en som hade åldern innen av oss 4. det var första gången för mig att gå in på ett ställe jag igentligen inte får, så de va lite spännande men skit kul.

   

Efer en väldigt lång kväll va de till slut dax för natten. Men vilken kväll det får jag aldrig glömma. så otroligt lyckad. ♥
När jag väl vaknade runt 11 tiden och såg ut som ett vrak var det på sin tid att börja skynnda sig smått. Sandra och Linda skulle komma med tåget som skulle vara på knutpungten kl 12. Så medans de andra tjejerna käka och fixa iordning sig för dagen stod jag nere på knutpungten med håret åt alla håll och smiket kvar från gårdagen (väldigt utkeletat) för att hämta mina kära vänner medans farmor väntade i bilden.

När vi kom fram till farmor sen var nästan alla klara så ja fick rappa på lite. vårat nästa mål var danmark. Så vi joppade på ussen igen men ite en fullt så glad buss nisse på. Vi köpten varsen bilhätt och hoppade på färgan. Väl framme ville Linda göra nått som hennes mamam skulle gillat så vi gick till en jätte stor kyrka bara för att ta kort. haha

     
Vi hade otroligt roligt. kolla bara in linda och lilli.
Efter detta blev det en pölse dör oss. de brukar ju alltid vara de klassiska när man är i danmark.



efter lilla trippen till danmark börjades fest fixandet vilket innebar, äta midda sminka sig och dansa lite och sen öppna vinet vi köpt.

   

på sista bilden är party brudarna på G.

Vi var en snabb sväng i danmark men vakterna var inte så kul så vi åkte hem och kom in på en nattklubb, tack vara linnea. go girl. haha fattade inte hur hon lyckades men de blev kul ändå. var lie små deppig i början av kvällen men de blev bättre när vi kom in. blev dock lite arg när vi skulle åka svart taxi. sånt gör ju inte jag! men ja fick hoppa in i bilen ändå. men vi kom ju hem så ja ska inte vara så sur ändå. haha

På söndan bjöds den på lek i parken. haha elelr först en lång sovmorgon sen lek i parken.

        

Jag och lilli har väldiga problem med att hålla balansen på mittersta bilden. haha
Vilken lyckad helg. Så här gick det till i en ganska så kort beskrivning haha . Vilke goa tjejer ni är.
Bästa helgen för mig så ja vet inte hur länge. Vi gör om de nästa år eller va säger ni. jag e sugen!

/Nicole

RSS 2.0