Helsingborg

Den kännslan jag skrev lite kort om igår vill jag inte tänka på mer så jag tänker inte heller ta upp den mer än så här.
Jag har inte skrivit nu på länge men igår var det iaf Lygnevi, och de va skit kul.

image30

Jag tycker allt att jag var snygg i går. de är inte offta. men snygg törs jag mig på att säga i da.
Jag var där mer Ida, hon är jätte go tycker verkligen om henne.

I mon bär det av till Helsingborg till mina go älsklings kusiner och min lilla sysster jennifer. saknar dom allihopa måste jag säga så de ska bli kul. Vi ska på Helsingborgs festivalen ja och micka de är ju i full gång nu ohc de kommer bli super kul. Har ju slutat jobba nu så de finns inte s mycke vettigt å göra på dagarna. Är hemma själv nu igen så jag kan lika gärna dra mig jag me tycker jag allt. Jag ska börja packa nu de har jag inte gjort än.
Får mig första lön i mon så de blir en shoping tur i göteborg innan avfärd. Underbart att få pengar.

Hjälp!
En sak jag måste ta upp bara som gör mig så illa berörd. Snälla! hjälp de fattiga barnen i Världen.
Såg en jobbig dokumentär på tv i förr går och kan ine först varför vi människor med ändå hyffsat me pengar inte hjälper dom. Så snälla Ängna i Alla fall som en take. 

Ta hand om er!
/ Nicole

Konstigt

Det svider lite i ögonen nu när ja sitter här och tänker för mig själv efter ett ganska så bra lygnevi. skriver mer om de i mon. måste bara komma ihåg denna kännslan

Jag kan klara mig själv!

Hejsan Kära mig själv.

Nu är jag här igen med en yoggi i högsta hugg efter träningen.
Den sitter fin fint me vanilj smak.

I dag kom pappa och jennifer hem igen så nu är jag inte längre hemma själv som jag har varit nu sen i lördas.
Det har varit så otroligt skönt att slippa allt och alla. Det är ju ingen som bråkar med en förutom de dåliga vädret som aldrig ger sig. Är ganska så trött på skit regnet nu. De tar ju aldrig slut utan bara fortsätter att ösa ner.

Tiden alla pratar om är över nu
Denna veckan har varit helt underbar. Jag tror faktiskt, är inte säker men jag tycker nog mer om att var singel än att inte vara det. Jag har så otroligt mycke tid till mig själv och de jag tycker är roligt än vad jag hade innan. Det känns som om den tiden alla pratar om efter något jobbigt har gått nu. den där gamla vanliga "Det tar tid" Det är över nu. Det tiden har gått och jag måste säga att jag mår underbart! Det gör jag. Jag har kommit över det nu. de är borta från mitt liv. Känner mig starkare.

I lördas när vi var på väh till hyssna tippsa linnea, linda om en bok som verkade riktigt intressant.
Jag är ju inte den som läser böcker precis men de lät ändå som nått bra för mig. Så i måndas tog jag mig i kragen och gick på rasten till biblan för att låna den. Nu är det torsdag och jag har läsa 240 sidor redan. det är ca 100 kvar. Jag kan inte förstå att jag läst så mycke utan att tröttna. den är riktigt bra "Hål i Huvudet" Det känns som om boken hadlar om mig. En tjej som blivigt dumpad.
Det var därför jag tog upp ovanstående för jag har insett de nu denna veckan att jag mår helt underbart nu.
Jag kan klara mig själv,  HELT SjÄLV!

Nog pratat om det nu. i Mon då gäller det. Varberg för första gången. haha kommer bli så kul.
Längrar redan nu. Cissi, cazandra och hanna.

Bara en dag kvar att hobba denna veckan. sen är det bara nästa vecka kvar sen skipper jag ha svansen efter mig vart jag än går. skönt!

Jag ska gå och lägga mig nu för atts edan tvinga mig själv upp vid 5 tiden i mon. God NATT.



*efter regn kommer sol sken, har jag alltid fått haft i bakhuvet*

/nICOLE

En Underbar vecka I en söt flikkas liv

Hejsan Nicole här igen.

Denna veckan har jag varit med om riktigt roliga saker. en händelse rik vecka helt enkelt.

Onsdag
I onstas var jag med på kyrkogården som kallas kappelet. Jag slapp måla staket och fick betalt ändå. helt underbart. Jag fick vara med på något helt anna men inte gör dagligen. Jag hjälpte till de goa hubbarna jag jobbar med att dräva en grav inför begravningen som var i fredags. Det var skit coolt. Vi drävde med maskig ca 2,20 meter. Jag var till och med där ere i jorden och hälsade på hennes make som låg bara 10 cm ifrån mig. Jag lästa mig till att han legat där i 10 år. det va inte dåligt. Röten va han nog iaf. När jag ropa hej fick ja inget svar så han kan ju ine ha blivigt begravd levande.
En rolig men väldigt anorlunda upplevelse. Killarn jag har runt mig dagarna i ändå är helt ok. de är roliga och skrattar hela tiden. Underbara gubbar faktiskt.
Svansen jag har efter mig kan jag inte påstå är lika rolig. Fan. JObbigast i världen!

I onstas kväll var jag hemma hos Linnea. det var mysigt med tjej kvälll som det blev. jag lilli, linda, becka, och johanna. Det blev mycke snack och inte lika mycke tv tittande precis som det brukar bli när mna har tjejkvällar.
Det blev dock väldigt sent för en liten flitig tjej som mig. Jag becka och lilli satt och prtat till runt 2 tiden. och jag skulle upp kl 5. Det var ganska så tungt. men jag klara det. Jag är ändå ganska nöjd att jag inte försovit mig en ända gång.

Fredag
Då satt jag hemma med pappa hela kvällen för jag orka inte göra nått. hade ju inte sovit i kapp den sena men roliga kvällen. Vi var och handlade mat tillsammans och gjorde den också. Trevligt.

Lördag
I lördas gick mina planer åt pipan. jag och cissi skulle åkt till varberg och myst i hennes syssters lägenhet som hon lånar nu i två veckor. Men hon hade feber och mådde alllmänt dåligt så vi sket i det. vi ska ju ändå dit nästa helg.
Istället prata jag med linnea och hon hade heller inget att göra så vi tänkte kolla på film hemme hos henne och äta lite godis och sånt onyttigt. Men när vi var hemma hos becka för att hämta en film ringer så klart Linda och var skit fest sugen på festen i hyssna. så efter några överväganden en timme innan bussen gick bestämde vi oss för att nästa mål för kvällen var just festen i hyssna. Film kvällen sket dig då me. De var bara att lägga fötterna på ryggen och kuta hem för att byta klädsel från mykisbyxor till något lite mer anständigt.
Väl i hyssna var det la inte som vi förväntat oss. Det var ett helt hav av äldre människor jag aldrig sett förut.
Tobias och de gänget var ju där iåförsej emn annars inte kul. Vi åkte hem tidigare till mig. jag var ju ändå hemma själv och är det till på torsdag. helt underbart är det. Hemma själv kunde jag ju bara drömma om i mitt förra liv.
Pappa tycker nog att jag blivigt mer ansvars full. de är ju bara gött.

I mon bär det då av mot kinna kyrkogård för ännu en veckas arbete för att bättra på i pomboken en aning.
Det blir nog en ganska så lyckad vecka denna me skulle jag kunna tro.

Några få söta bilder från midsommar jag glömt av helt att lägga in.

    


Puss och Kram ha det så bra.
/Nicole

Du är bäst!

 ♥  I Dag vill jag bara säga Mamma Jag Älskar Dig



/Din dotter Nicole

Livets verklighet



Dagens trasiga tankar. Skrivna på jobbet


image26


/Nicole

Pengarna ska in.

Nu tycker jag allt att jag får ängna lite tid åt bloggen.
det är ju sommar lov och man vill ju egentligen komme ihåg precis varenda dag.

Jobbet
Nej inte jag. I måndags förra veckan började jag jobba. Vilket slit det är mycke värre än jag trodde.
Dagen börjar i alla falla kl 5på morgonen då min skit klocka ringer.
Sedan är det frulle fort och slänga på sig kläderna i allt rus för att sedan springa upp för backen till bussen som går 05:55. Väldigt tidigt! På jobbet ser det ut så här Måla Måla Måla till man bara inte orkar mer.
Vi har fått skrapa staketet också. Kinna kyrkogård är jag på. annars rätt ok, trevliga människor (Nästan alla)

Jag har svart färg över hela mig vilket inte är så snyggt men de får man la stå ut me antar jag. Rik blir jag ju tillslut. haha. Jag ängnar 8 timmar om dagen på kyrkogården.

På torsta ska jag få vara med och se hur de ser ut när de gräver gravar. ganksa intressant men läskigt. får la se om jag kan somna på kvällen sen.

Det är ganska så roligt at stå där ute och måla trotts allt. Jag har haft många diskutioner så här långt med både pensionärer, barn och alklister. Ja trot eller ej men dom gör faktiskt dagebn mycket roligare. 
När jag kommer hem från jobbet är jag dock helt slut. har blivigt en tupp lur efter de hårt arbete varje dag.

1,5 Mil
Nu har jag precis varit ute och gått. det är skönt att vara ute och gå men inte när men börja komma upp i en mils sträcka. I lördas morse tänkte jag vara lite huttig och ta en fin morgon promenad. Jag gick fel och gick alldeles för lång så till slut var jag ute vid 156 an. och då var det bara att traska tillbaka med blåsor på fötterna. 3 timmar tog de och 1,5 mil blev de. Lite nöja va jag då allt.   

Hanna, katten och cissi har varit på festival måste medge att jag var väldigt orolig för er. Men ni verkar ha haft det jätte kul. Har saknar er i alla fall. Katten jag lovar jag bjuder på pizza när jag fått mina pengar. haha Precis som du önska.

Puss och kram Trötta Nicole

RSS 2.0