Underbara Liv

Ja då nu får jag ta tag i mitt bloggande. Livet bara rullar i väh av roligheter så man hinner knapps sitta å skita.. haha

Det känns ju bara som om det inte kan bli bättre nu, Sommar! Så underbart att få se lite solbrännda fina kroppar här om kring i dagarna.

Kungsbacka
I fedags drog ja tobe och pumba iväj till Annika min underbara vän. Fest stod på schemat och det skulle vi fan fixa.
Husvagnen var vår, min och killarnas. kunde de ble bättre undra ju ja. haha
Efter långa väg beskrivningar, chips ätande och sminkning bar det äntligen av med taxi till festen. Fösta gången jag åkte taxi. en rolig upplevelse me take på att annika va så vild att hon smällde till  backspegeln så den blev lite vajsig. och ja och mitt prat om att han tagit min taxi oskuld. haha fan varför sa jag så.
Väl framme vardet ganska så dött te en början. Sedan började de rulla in lite folk man kännde trotts att vi var i anneberg min gammla hemort.

Det blev till slut en ganska så vild kväll för mig iaf. haha upptryckt mot en bil händer ju trotts allt inte varje dag.
Träffa mina gammla kompisar Pontus och jonathan. Det var ju bara så kul. det kan inte besrivas med ord efter 5 år.  Så mycke som hade hänt, och va långa de blitt och mogna. Det var nog de bästa på hela den kvällen.
Efter till slut mycket dansande, kramar, pussaroch förjävligt skoskav av mina nya skit snygga skor bar det av för bara fötter 3 km hem till annika i mörkret.
Ja hade turen med mig som fick ännu en kille till i husvagnen. haha Tobes kompis. Man kan väl säga att ja slapp sova under täcket själv. =)
Tacka Annika för att vi fick komma.


Cissi Kalais
Cissi tjejen fyllde ju 17 år i fredags så de va kalas på söndag eftermidda i familjen magnussons fina men väldigt varma uterum. Vi fick god wock mat ocg glass me banarer. känndes väldigt nyttigt efter denna lite onyttiga sommar hittills. haha Men gott det var. Tack så mycke! Hoppas du blev riktigt nöjd med presenterna.


Sol nedgång i Vackra Varberg
I går hoppa jag och Cissi på tåget till varberg me leende på läpparna och packning på ryggarna i det fina vädret.
Till espevik skulle vi och hanna hämta upp oss vid tåget med hennes trevliga mamma.
Väl framme i Carros stuga låg hon och Ida och stekte. Det var bara att slänga in packning och av me kläderna.
Man får ju passa på nu när det är fint väder och inte regn. Första havs doppet blev det också för iår. Kallt var det. men man ska ju iaf bada en gång i havet per år. haha
Efter en duschning på alla tjejerna var nästa stopp, sol nedgången på klipporna.
Vi grilla mat och åt som aldrig förr, eller ja alla förutom jag eftersom mitt kött aldrig blev klart. haha Oflyt. men till slut blev även jag mätt när de andra grilla efterätten.

   

Den sista bilden var jag ju bara tvungen att ta me. Cissi är i farten för hon tycker att det tre bekväma stol sittarna ser ut precis som på triss reklamen. Kan inte annat än att hålla med. "Plötsligt händer det"

Dagens dag
Och ja i dag har jag vilat efter att haft en otrolig huvevärk.
Detta får jag inte glömma jag laga lax för första gången själv i dag och set blev utsökt gott.
Det var okryddlad lax med potatis från lagndet och en klick smör som fick bli dagens underbara middag.
Träning stod också på schemat trotts huvevärk. En lång och jätte jobbig träning utan avbytare i vårt lag för killarana ja hamna med ville inte ha fler spelare konstigt nog. Dom fick ju trotts allt bara en tjej så de ville la inte ha fler antar jag. haha Underbart trött blev jag ju iaf.
Ida du kan väl erkänna att han inte är ful? haha Snygg som bara den. Jennifer håller med och dett är inte offta.

Ja som sagt livet leker helt och fullt för en liten flikka som mig nu. det känns bara så bra. jag hinner med allt jag vill göra och skiter i det jag inte vill göra. Fri känner jag mig. Inga hinder kan stoppa mitt väl mående nu känns det som iaf.

Sutligen vill jag avsluta denna korta berättelsen om mitt lilla kel fulla liv med några ord ur en fin låt från HIllary Duff.
*Someone's Watching Over Me*
Detta måste ju bara stämma. det finns någon som sitter där uppe och tittar på mig och ler mot mig. Någon som finns där och bara tar emot alla möjliga kännslor, illska glädje, tårar och kärlek. Tack för att du tar emot.

Lilla Nicole ♥

Kommentarer
Postat av: cecilia

yohoo, fan vad nöjd du är... en liten grej bara, det var keno-reklamen de liknade! puss baby

2007-08-09 @ 13:46:26
URL: http://dolkis.blogg.se
Postat av: Hanis

Trevligt att höra att du har dte så förskräckligt trevligt i dagarna, saknar dig apmycket. PUSS

2007-08-09 @ 17:41:02
URL: http://rocklobster.blogg.se
Postat av: carro

Du gör en så glad =)

2007-08-09 @ 21:49:10
URL: http://cajanbanan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0